esmaspäev, 8. mai 2017

Meie kõrgust ei karda!

Eile tähistasime ilma lumelörtsita kulgevat maikuu pühapäeva (mis tänavu pole sugugi igapäevane nähtus- just lubas ilmateade taas kord "pisut jahedamat" ilma ja lörtsi) puhta mõnulemisega.
Kuna kevad on täies hoos, siis tegime esmalt surnuaiaringi. Abja ja Pärnu. Ilm paraku on sel aastal ikka veel selline, et taimede istutamisest surnuaiale pole mõtet mõelda.
Päeva nael oli Valgeranna kõrgseikluspargi külastus. Anna ei olnud päris kõrgseikluspargis veel käinudki. Ta on muidu niisama tubli ronija ja turnija olnud.
Valgeranna oli päris vahva ja seal jätkus radasid igale tasemele. Meie Annaga ronisime kolmel rajal, mis sobisid alla 140 cm pikkustele. Ei maksa aga arvata, et need mingid titekad olid! Titekatele oli kõrval laste ronimispark. Meie rajad olid täiesti täiskasvanute tasemel, lihtsalt ka lühem inimene ulatus seal karabiine kinnitama. Anna oli uskumatult tubli. Ühe korra ainult tuli hirm peale, aga see oli ka väga raske koht, eriti pisemale inimesele.
Maarja ja Tiit läbisid ka ühe suuremate raja, aga keerulisematele radadele ei läinud ka nemad.
Ronisime puude otsas ligi neli tundi, mis möödusid lennates.
Hiljem leotasime oma konte Viiking SPA-s Pärnus.
Meile Viiking SPA väga meeldib, hoopis rohkem kui Tartu V SPA, kus me eelmisel nädalavahetusel käisime.
Ei tea, mis meil eelmisel nädalal häda oli, aga keegi meist ei sattunud eesti uusimast veekeskusest vaimustusse. Tuleb talle ehk kunagi veel uus võimalus anda :)
Suvise Viini reisi piletid on ostetud. Seega- Viin, siit me tuleme!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar