kolmapäev, 29. juuni 2016

Sotimaa eelmäng vol 2 lingid

Alati, kui ma mõnda reisi planeerin, loen ma läbi ka teiste reisikirjad, kes  samas kandis on käinud. Mulle on see päris palju infot andnud, kuigi maitsed on muidugi erinevad. See, mis mõnele tundub lahe, ei pruugi mulle sobida ja vastupidi. Aga kui palju inimesed ühe päevaga jõuavad, seda saab ikka teada.
Tavaliselt me väga täpseid plaane ei pea, aga mingid variandid võiksid ju ikkagi laual olla. Praegu eesseisev reis kestab pisut üle nädala. Kuna ööbimised on paigas, siis on ka reisi kondikava mingil määral koos. Hetkel on plaanid sellised:

Kõigepealt erinevad lingid, mis ma olen välja otsinud.
1.   1.   päeva lingid
https://www.scottishcanals.co.uk/falkirk-wheel/   from 19th March: Monday to Sunday: 10am to 5.30pm. Seega- kui tahame seda näha, siis peame minema nt. 3 päeva hommikul?
https://www.visitscotland.com/info/see-do/the-helix-p889261 - maailma suurimad hobuseskulptuurid. Ka park nende ümber tundub tore.
http://www.thehelix.co.uk/things-to-do/activities/adventure-zone-and-splash-play/#.VwPIKKSLTIU muuhulgas ka mänguväljak- Annale kindlasti meeldib. Võime sinna ka esimesel õhtul peale majutumist minna. Tundub, et on avatud kl. 8-ni?
2.      2. päeva lingid- pole. Oleme Edinburgis.
3.    3   Päeva lingid

4. päeva lingid.
http://www.nevisrange.co.uk/gondola-info.asp   gondel, millelt vaadata Ben Nevist. Hind 12,50 täiskasvanu ja 7,5 laps. Seal üleval on 2 jalutusrada, üks ca 40 min ja teine ca 1 tund kummalegi poole tõstuki lõppu.
Matkarajad Skyel
http://www.walkhighlands.co.uk/skye/fairyglen.shtml 1,5 km, väike ja lihtne jalutuskäik. Hinnatud 4 tärniga.
http://www.walkhighlands.co.uk/skye/neistpoint.shtml  teisel Skye rannikul 4 tärniga hinnatud matkarada 2 km 1-2 tundi. Ilus minu meelest.
http://www.walkhighlands.co.uk/skye/thestorr.shtml  ca 8 km ja 5h, küllalt raske meie kambale, aga ilus tundub. Hinnatud 4 tärniga. Samas, kohati soine. Seega jääb ilmselt ära.
5. päeva lingid
http://www.eileandonancastle.com/ peetakse kõige pildistatumaks lossiks Sotimaal. Väga ilus mu meelest.
http://loch-ness-cruises.co.uk/Cruising-the-Loch/the-cruise.html Kallis, aga Annale vähemalt pakuks kindlasti huvi J. Sõit kestab 1 tund, räägitakse jne jne, sonariga otsitakse ka Nessiet vee alt. hind täiskasvanule 15 ja lapsele 10 naela.

6-7 päev. Alustame ja lõpetame samast kohast, kus ööbime 3 ööd.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar