reede, 21. oktoober 2016

Judy Hall "Kristallide piibel"

Taas on edasi anda "hiti" hoiatus.
Läksime Anna-Liisaga raamatukokku vaatama kultuurikolledzi tudengite näitus rahvuslikest kinnastest ja vaipadest. Näitus oli tore. Valisime kumbki välja 3 kõige lemmikumat vaipa ja kõige lemmikumaid kindaid. Anna-Liisa eelistas eksimatult Muhu omasid :)
Raamatukogust välja minnes sattus Anna-Liisale aga avariiulil ette seesama õnnetu kristallide piibel. Noor neiu on oma suurtelt õdedelt saanud suurepärase ajupesu, mistõttu peame aeg-ajalt läbi astuma meie koduteele jäävast poest "Väike Ingel", kus samuti kõiksugu kive müüakse. Tema tunneb nimelt suurepäraselt, kuidas õige kivi tal peos surisema hakkab ja märku annab, et ta tahaks ära ostetud saada!  Anna-Liisa tungival nõudmisel me raamatu laenutasimegi.
Sirvisin kodus seda raamatut ja viin ta nüüd tasakesi raamatukokku tagasi.

Tasemest aru saamiseks tsiteerin täiesti suvalisest kohast:

Haliit
Hallit on tõhus puhastaja, stimuleerides spirituaalset arusaamist ja mitmetasandilist arenemist. See eemaldab hingest ja eeterkehadest kõik ebapuhta ja loob sisemist tasakaalu. Haliit aitab teil allutada oma tahte kõrgema mina juhtimisele ja toetab seeläbi reaalsemaid tulevikuväljavaateid. See kaitseb teid negatiivse energia, külgehaakuvate olemusvormide või psüühiliste rünnete eest, eriti kui olete ravimite või alkohoolsete jookide mõju all või eufoorilises hingeseisundis. .... jne jne.

Ühesõnaga, kõik need sajad kivid on hädavajalikud saja salajase häda vastu. Neid tuleb muidugi ka õigesti kasutada, aga õnneks on ka selleks kõik õpetused antud. Osad kivid tuleb lausa kehale teipida teatud kohtadesse, et nad oma tööd õigesti teeksid. Mõistagi tuleb kive puhastada ja laadida, igatühte oma moodi. Mõni peab seisma kuu- mõni päikesevalguses, mõni tuleb teatud ajal teatud kohas maasse kaevata.

Soovitan kõigile ebateaduste kummardajatele. Arvan, et selle raamatuga võib ka needust maha võtta ja halbu vaime tõrjuda, kui see endale põrna kohale kehale teipida ja siis kuuvalges kastmärjas rohus püherdada kolme ükssarviku pilgu all.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar