esmaspäev, 17. oktoober 2016

Silmini soojas vees

Pühapäeval oli Tiidu isal 89 sünniaastapäev. Selle puhul käisime Pärnus tema haual küünlaid süütamas. Kuigi vanaisat me enam kaasa kutsuda ei saanud, otsustasime siis ilma temata tema sünnipäeva tähistada Tervise Paradiisis.
Me oleme viimasel ajal kuidagi üllatavalt tihti vette sattunud, küll Abja veekeskusesse, küll Viljandi ujulasse ja mujalegi. Tervise Paradiisi saunade osa on minu suur lemmik juba uue saunamaailma avamisest saadik. Anna-Liisa jälle fännab kõiki seal olevaid torusid. Seekord sõitis ta juba ka mägijõest alla koos Mammu ja hiljem ka issiga. Tegelikult see väga hea mõte ei ole, aga noh, äärmiselt range järelvalve all võib.
Saunades mõnulesime täiega! Isegi tellisime juua endile, kes õlut ja kes jäätisekokteili.
Anna-Liisa on väga tubli ja ujumine hakkab aina rohkem välja tulema. Nüüd ta juba ujub mingi 5 meetrit ilusasti ära ja julgeb ujumisprillidega ka sukelduda. Loopisin talle Viljandi ujulas nagu koerale rõngast, mida ta siis basseinipõhjast välja püüdis tuua. Eks Anna-Liisa on ka põhjus, miks meil kodus koguaeg ujumisriided kuivavad. Talle väga meeldib ja teda on tore ujutada :)
Tervise Paradiisis oli tore nagu alati, aga väikelaste basseini juures oli külm ja tuuletõmbus, kah nagu alati. Meid see nüüd enam ei puuduta, aga kui Anna oli pisike, siis ei saanud me selle tuuletõmbuse tõttu kunagi Tervise Paradiisis käia. Veider idee panna välibassein koos lahtise avaga kohe lastebasseini naabrusesse!
Söömas käisime Abjas, kuna neljast pereliikmest kolm hääletasid selle poolt. Mina üksi olin vastu! Kõhud said täis ja rohkemgi veel, nagu ikka. Tavaliselt on Abja-sööming meil koos Abja veekeskusega plaanis, aga seekord siis lausa Pärnust... Segased, mis siin rääkida!
Aga kokkuvõttes oli rahulik ja tore päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar