kolmapäev, 28. detsember 2016

Elevantidel külas

Me teame küll, et elevantidega sõitmine ei ole hea ja Tiiduga kahekesi me poleks seda ka ette võtnud. Kahjuks siinkandis ei olnud pakkuda sellist sõbralikku ainult elevantide vaatamise kohta. Anna-Liisa aga ikkagi tähtis vantse näha ja nii me läksimegi.

 Munii oli pisike nelja-aastane elevandipoiss. Teda sai silitada ja banaanidega toita. Ka Anna-Liisa söötis talle korvitäie banaane.




 Tiidu elevandiajaja ei mõistnud kahjuks sõnagi inglise keelt. Seega tema elevandi kohta andmed puuduvad. Mina ja Anna sõitsime 25 aastase väga targa ja armsa isaelevandiga, kelle nimi oli Sevin. Tegime oma viie-kuue elevandise karjaga pisikese jalutuskäigu. Vantsid kasutasid igat võimalust, et midagi söödavat londi otsa leida. Õnneks neil seda teha ka lubati.



 








Ülejäänud osa päevast olime hotelli basseini ääres ja nautisime sooja ilma ja vett. Õhtul käisime veel mere ääres öist merd vaatamas ja kokteile joomas. Ah jaa, meie Tiiduga käisime taas kord ka tai massaažis. Tundub, et ka Tiidule on hakanud massaaž meeldima.
 Hüppel

























Esiplaanil mina






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar