reede, 23. detsember 2016

Liguneme merevees

Täna oli puhtalt suvituspäev. Hommikul, peale seda, kui oli hotellibasseinis ujutud, sõime tõhusa hommikueine ja ruttu mere äärde.  Ja seal olime kuni neljani pealelõunal.  Õnneks olid rannas paadid, kust sai osta kõikvõimalikke lõunasööke ja nälga ei pidanud nägema. Anna oli praktiliselt kogu päeva vees. Meie olime ikka kordamööda kaldal kottide juures ka. Sellele vaatamata kaotas Tiit oma jalanõud ja oli sunnitud tagasi pöörduma paljajalu. Ilmselt viis need varas. Tiidul on nüüd kehvakesed plätad, mis on talle veel pealegi väiksesd. Meie teised asju kaotanud ei ole.
Nüüd on õhtu, Anna ja Tiit käisid taas kord basseinis. Väljas on juba kottpime, aga mõnusalt soe. Läheme õhtusööki otsima. Valik on siin suur.



Varandused




Ei suutnud jätta pildistamata ja ei suuda jätta ka kommenteerimata. Venelane puhkehetkel. Inimene peab vajalikuks voolida liivast täissuuruses peldikupott ja oma unistuste suuruses m... Ja vähe sellest, veedab ülejäänud päeva seal niiviisi istudes. Isegi söök toodi talle kohale. Ei usuks, kui ise poleks näinud. Issanda loomaaed on ikka äraarvamata suur.


Siit saab süüa


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar