esmaspäev, 14. mai 2018

London 30.04 Briti muuseum ja London eye


Tänane päev algas vastiku vihmaga. Mida muud kui tuli jälle teha asja siseruumidesse. Valisime seekord külastamiseks välja Briti muuseumi. 
Kuna me olime hommikul varajased, jõudsime sinna küllaltki vara, paarkümmend minutit enne avamist. Ja kohe tegime naljaka lolluse. Kuigi esimesed inimesed kogunesid juba järjekorda, mõtlesime meie, et oleme targemad ja teeme aega parajaks kõrvalolevas kohvikus. Kui me siis avamise ajaks sealt kohvikust välja tulime, lookles järjekord mööda tervet kvartalit. Juba saba lõppu läksime kümmekond minutit. Niipalju siis aja parajaks tegemisest :)
Muuseumis võtsime meie Annaga kaardi, kus olid märgitud kümmekond selle muuesumi kõige tähtsamat eksponaati. Need olid osavalt paigutatud üle terve muuseumi, mis iseenesest oli mõõtmatu. Tegime aardejahi ja otsisime Anna targal juhtimisel need kõik kätte. Möödaminnes nägime ka palju muud ja jäime väga rahule. Tiit oli omaette ja süvenes pigem ühte teemasse.

Briti muuseum

Pealelõunal, kui muuseumist väljusime, oli vihm möödas. Vaatasime, et London Eye paistab täies ulatuses ja küllap paistab siis ka London sealt ülevalt kenasti kätte. Käisimegi ära, ka meie esimest korda!









Peaaegu kõige kõrgemal!!!

London ülevalt.


Veel London ülevalt. Kraanasid oli väga palju ja ehitus käis täie hooga. Aina uued kõrghooned kerkivad ja linna siluett muutub iga aastaga.

Õnnelikult all tagasi


Tiit püüab samastuda










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar