esmaspäev, 14. mai 2018

Teadusmuuseum ja pargiloomad

Kolmandal päeval oli meil eelkõige plaanis teadusmuuseum. See, nagu teisedki Londoni suured muuseumid, on lõputu. Iga kord võid midagi avastada. Seekord võtsime oma südameasjaks kosmose. Vaatasime 4D filmi ameeriklaste esmakordsest kuul käimisest ning nägime ka kuukulgurit ning kapslit, millega kosmonaudid hiljem maale tagasi jõudsid. Oli väga põnev.
Tegelikult vaatasime muidugi kogu muuseumi ikka üle ja seal on tõesti palju põnevat. Igati soovitatav paik nii suurte kui väikeste lastega või üldse ilma lasteta.

Kolmandal reisipäeval peaks veel raha olema- plaanime rahakotte Harrodsis pisutki kergemaks saada :) Tegelikult muidugi puhkame lihtsalt oma väsinud jalakesi. Samme tuli iga päev ikka päris palju, õhtuks olid tallad ümmargused.





Ameeriklaste kuukulgur! Kahjuks vist siiski koopia, originaal jäi ju kuule maha.


Peegel teadusmuuseumis.


Albert



Elu õied
Alberti skulptuur, igas nurgas grupp, mis kujutab erinevat maailmajagu. Skulptuuri jalamil oli ridadena selle aja kuulsaid mõtlejaid, kirjanikke, kunstnikke ja teadlasi. Kes nad kõik olid, meie kahjuks ei teadnud. Kui ma oleks Londonis õpetaja, siis oleks siin palju materjali lastele referaatide tegemiseks!






Pargis olid kõige suuremad lemmikud muidugi kõik loomad ja linnud. Need olid meie jaoks ootamatult julged, isegi pealetükkivad. Anna-Liisa fännas neid täiega, aga ka teistel oli kotis ikka peotäis seemneid, et tuvisid, parte ja oravaid toita. Londoni koerad on väga hästi kasvatatud, meie Kämmil oleks siin paljugi õppida!



Tuvitädi oma karjaga



Orav saagiga




Tuvid ründasid neidki, kes eriti ei tahtnud




Kohustuslik pilt postkasti juures. Tulemas on veel pildid takso, kahekordse bussi ja telefoniputka juures.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar