esmaspäev, 4. juuli 2016

Lottemaa

Oleme Lottemaale minekut plaaninud juba avamisest saadik, seega juba mitu aastat. Aga alguses arvasime, et las elavad veel sisse ja lisaks kardame me õudsel kombel suuri rahvamasse. Nüüd siis, päev peale suuri pidustusi kodus, otsustasime ära käia.
Pühapäevasel päeval ei olnud seal sugugi liiga palju inimesi. Täitsa inimlik oli! Meie värske seitsmeaastane lustis täiega. Eriti meeldisid talle ronimisrajad metsa all. Mina ja Kärt tegime endile elamumessi külastuse ja vaatasime erinevate loomade maju. Lotte maja oli suur lemmik ja kui Lotte emal ja isal tuleb nüüd plaan kolida, siis meie oleme kohe hakkamas maja üle võtma.
Ilm väga ei soosinud meie külastust- aeg-ajalt sadas, aga siiski mitte ka kogu aeg. Ideaalne oleks võtta kaasa oma piknikukorv, sest piknikukohti oli iseenesest küllaga ja ilusa ilmaga oleks see tore olnud. Ja mererand oli samuti kutsuv ja ilusa ilmaga võiks sealgi tore olla. Terve päev kulub ära nii või teisiti, igav ei hakka kellelgi.
Leiutajateküla loomad olid kõik vahvad ja suhtlesid rahvaga igal pool. Kokkuvõttes- väga tore idee, hästi ja kvaliteetselt teostatud, väga mitmekihiline, tegevust väga erinevatele vanuse- ja huvigruppidele  ja meie plaanime kindlasti korrata oma külaskäiku!
Õhtul koju jõudes vaatasime mõistagi Lotte filmi uuesti. Kõik kohad ja tegelased olid nii tuttavad.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar