reede, 15. märts 2019

Singapuri loomaaiad

Loomaaed koosnes tegelikult kolmest eraldi alast- loomaaed, jõesafari ja ööloomaaed. 
Iseenesest ei olnud loomaaed tohutult suur, aga kuidagi juhtus ikka nii, et meil kulus seal terve päev ära. Me oleme vist tõesti suured loomahullud. Nii nagu linnupargis oli ka loomaaias ja samuti ööloomaaias nii, et paljud loomad olid puuris koos külastajatega või siis sootuks vabalt. Ja need, kes olid puurides, ei olnud ka klassikalistes puurides, vaid mulje jäi neist selline, et nad võivad iga kell rahva hulka tulla, kui vaid soovivad. Tõkked olid väga osavasti ära peidetud ja loomaaed tundus hästi loomasõbralik. 



 

Jõesafari kujutas endast safarit paadiga mööda jõge. Jõe kallastel elasid erinevad loomad. Lisaks lõbustuspargi stiilis paadisõidule oli jõesafari osas ka tohutu kogus igasugu akvaariume kõikide maailma (no veidi ikka liialdan ehk) kaladega.
Mina olin kõige rohkem põnevil ööloomaaiast, sest sellest on ka päris palju internetis juttu. See on täitsa eraldi loomaaed täitsa eraldi loomadega, ei ole nii, et lastakse lihtsalt pimedas loomaaeda sisse.
Kuna ööloomaaeda pääsesime alles pimedas, siis pilte mul näidata ei ole. Esmalt sai loomaaias teha safari lahtise rongiga ja hiljem oli veel võimalik jalgsi mitmeid radasid läbida. Mulle tõesti väga meeldis- kõik need loomad oma loomulikus keskkonnas ja loomade hääled, kui pimedas ja tasakesi ringi liikuda. Põnev ja lahe. Jäi mulje, et loomad on täiesti vabad, sest nad on inimestest eraldatud hästi märkamatute tõketega, näiteks sügava kraaviga. Soovitan!

Selline mõnus sulistamise ala oli nii linnupargis kui ka loomaaias. Anna-Liisa nautis seda täiega ja tegelikult oli päris raske ennast ka taltsutada, et mitte seal pisikeste laste vahel ennast kõhuli vette visata. Püüdsime Tiiduga siiski väärikust säilitada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar