teisipäev, 2. aprill 2019

Langkawi saare tipus



Langkawi on vulkaanilise tekkega ja väga mägine. Ka saare ümber on rikkalikult pisemaid ja päris pisikesi saari. Saare kõrgemasse tippu on aga ehitatud nö taevasild (sky Bridge). Ühel päeval võtsimegi plaani seal ära käia. Lisaks taevasillale oli seal ka väidetavalt kõige järsem kaabeltõstuk maailmas. Ma ei oska hinnata, kas ta oli tõesti kõige järsem, aga väga järsk oli ta tõesti. Meil väga vedas ilmaga, et pilved ei olnud madalal ja nii avanes mäetipust ja ka sellelt tõstukilt imepärane vaade.
Vaade sillalt alla. Tegelikult oli ikka päris kõrge.

Meie ka sillal
Vaade tõstukilt


Taevasild oma täies hiilguses
Tõstukile ja taevasillale lisaks oli tekkinud terve meelelahutusküla.

Anna-Liisale meeldis väga järjekordne jänesekohvik. Seal tuli osta mitte kohvi ja kooki, vaid topsike porgandeid. Kohviku püsikunded teadsid väga hästi, mis seal topsides sees on ja kellele see mõeldud on. 




Me ostsime tõstukipiletiga koos mingi komplekspileti, nii et käsime sellega ka mitmesugustes simulaatorites. Need olid lahedad. Pildistamise mõttes andis piltide põhimassi aga 3D muuseum. See oligi selline paik, kus sa võisid endast igasugu erinevatel taustadel pilte teha. Kui ma neist siin kasvõi murdosa avaldaks, veniks see postitus ööni. Aga mõned pildid pean ma ikkagi näitama. 









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar