neljapäev, 14. september 2023

London 2023- 7 päev

 
Tänasel päeval oli meil kolm suuremat plaani. Esmalt oli nüüd aeg käes külastada kõrghoone katusel asuvat taevaaeda (Sky Garden). Teiseks tuli meil uitmõte käia taas kord vahakujude muuseumis. Õhtuks olid meil ostetud piletid muusikalile "Tina", mis arusaadavalt jutustas Tina Turneri elust.


Niisiis: vahakujude muuseum. Sellest tegime nii palju pilte, et telefon läks umbe. Endiselt oli tore ka sõit läbi Londoni ajaloo ja õuduste toad. Kamba peale tundsime ikka enamuse kuulsustest ära ka.























Üks, mis mind üllatas, oli näitlejate pikkus. Ma isegi arvasin, et vahakujud on ehk pisut suuremad kui elusuuruses. Tiit tundub isegi natuke lühem kui viimane Bond, kes minu ettekujutuses on pisike kui Putin.  Guugeldasin näitlejaid ja selgus, et nii see siiski ei ole. Isegi Daniel Graig on Tiiduga täpselt sama pikk. Ehk siis ongi kõik  pikad inimesed. Äkki on see näitlejaks saamisel mingi eelis, näiteks et pikk näeb ekraanil ilusam välja?

Taevaaed oli ilus ja vaated sealt 360 kraadi ka väga võimsad. Soovitan igal juhul külastada, kui sinna sattuda.

On ju kõrge! Otse alla ei julge vaadatagi!













Miskipärast oli Londonis päris palju selliseid "instagrammisõbralikke" kunstlilledega ohtralt kaunistatud kohti. 



Tina Turneri muusikal oli üliäge. Pildistada ja filmida ei tohtinud, seetõttu pilte ei ole ka. Meie olime teisel rõdul ja saal oli nii järsk, et ega kohapeal püsti väga tõusta ei julgenud.
Kuna muusikali mängitakse aastaid ja publik on alati garanteeritud, siis ilmselt on näitlejate ja lauljate osas valida ikka maailma paremate hulgast. Tina Turneri osatäitja oli nii liikumiselt kui ka häälelt igal juhul äravahetamiseni originaaliga sarnane. Täitsa nagu oleks päris õigele kontserdile sattunud. Meile igal juhul väga meeldis.

Kogu saal elas etenduse lõpuks püsti seistes ja tantsides kaasa.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar